Wand- en railgeleide zaagwerkzaamheden

73cm diep vanaf 1 zijde
strakke zaaglijnen
cut assist/automatisch zagen
73cm diep vanaf 1 zijde
strakke zaaglijnen
cut assist/automatisch zagen

Specialist in wand- en railgeleid zagen

Stelling Boren Zagen Slopen staat bekend om zijn expertise in wand- en railgeleid zagen. Deze techniek is een van onze kernspecialiteiten, waarbij we gebruikmaken van moderne, volautomatische zaagmachines die zijn ontworpen om met uiterste precisie en efficiëntie te werken. Onze geavanceerde apparatuur maakt het mogelijk om complexe zaagtaken uit te voeren in betonnen structuren zoals wanden, kelders, en kademuren.

Geavanceerde wand/rail zaagmachines

Ons wand/rail zaagsysteem is een krachtige, compacte oplossing, modulair opgebouwd, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende zaagvereisten. De zaagkop wordt nauwkeurig geleid door een rail, wat zorgt voor strakke en exacte snedes, essentieel voor het zagen van deur-, raam-, en liftsparingen, trapgaten en meer.

Uitzonderlijke capaciteiten van onze zaagtechnologie

De capaciteiten van onze wand/rail zaagsystemen op een rijtje:

  • Diep zagen: mogelijkheid om tot 73 cm diep vanaf één zijde te zagen met een zaagblad van 1600 mm diameter.
  • Versterkt beton: speciaal ontworpen om door zwaar gewapend beton te snijden, wat essentieel is voor robuuste constructiewerkzaamheden.
  • Veelzijdige zaagrichtingen: onze systemen kunnen zowel horizontaal als verticaal zagen, en zelfs van onder naar boven, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.
Kies voor innovatie en precisie

Bij Stelling Boren Zagen Slopen brengen wij technologie en vakmanschap samen om aan de meest veeleisende zaagvereisten te voldoen. Onze geavanceerde wand- en railgeleide zaagsystemen garanderen dat uw project met de hoogste precisie wordt uitgevoerd, terwijl we streven naar maximale efficiëntie en minimale verstoring van de omliggende structuren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte, en ontdek hoe onze wand- en railgeleide zaagdiensten uw volgende project kunnen transformeren.

Wilt u meer weten over wand- en railgeleide zaagwerkzaamheden?

Ja, dat wil ik!
Partners

Waar wij voor werken