Gespecialiseerd in snel en nauwkeurig boren

Betrouwbare snelle service en flexibele planning
Altijd eigen water- en stroomverzorging voorhanden
Sinds 1984
Betrouwbare snelle service en flexibele planning
Altijd eigen water- en stroomverzorging voorhanden
Sinds 1984
Experts in Boren

Gaten boren voor stekken, koppelstaven en deuvels

Bij Stelling zijn we gespecialiseerd in het snel en nauwkeurig boren van gaten voor stekken, koppelstaven en deuvels. We maken gebruik van Widia/hardmetalen boren om efficiënt gaten te boren in beton voor het lijmen van wapeningsstaven, koppelstaven of deuvels.

Widia boren voor snelle en nauwkeurige resultaten

Onze Widia/hardmetalen boren stellen ons in staat om snel en nauwkeurig gaten te boren in beton voor diverse toepassingen. Hoewel deze boren minder geschikt zijn om door wapeningstaven te boren, zijn ze perfect voor het boren van gaten voor stekken, koppelstaven en deuvels. Het resultaat is echter mogelijk minder maatvast dan bij (diamant)kernboringen en daarom zijn deze boren niet geschikt voor locaties met een zeer hoge concentratie aan wapeningsstaven.

Speciaal ontwikkelde boorinstallatie voor betonwegen

Voor het snel en efficiënt boren van veel gaten voor deuvels/koppelstaven in de zijflanken en koppen van betonwegen, maken we gebruik van een speciaal ontwikkelde boorinstallatie, bekend als een EZ Drill.

Certificering conform BRL 0509

Stelling is gecertificeerd conform BRL 0509 voor het aanbrengen van constructieve ankers in verhard beton. Deze certificering garandeert onze expertise en vakmanschap op het gebied van verankeringen in beton.

Wilt u meer weten over boren voor stekwapening?

Wij bieden ontzorging en snelle oplossingen voor al uw grote en kleine boor-, zaag- en sloopprojecten.

Ja dat wil ik!

Diverse projecten / nieuws

Partners

Waar wij voor werken