Stelling Vroomshoop

Betonboringen, verankeringen en diverse betonbewerkingen

Boren tot 1300mm
Rioolaansluitingen
Self Supporting
Stelling Vroomshoop
Boren tot 1300mm
Rioolaansluitingen
Self Supporting
Experts in boren en verankeringen

Uw partner in veilige en vakkundige boringen en verankeringen

Bij Stelling zijn we gespecialiseerd in het veilig en vakkundig uitvoeren van diverse boringen en verankeringen, inclusief asfalt- en betonboringen, verankeringen en betonbewerkingen. Met onze moderne gereedschappen en ervaren experts bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Onze experts zijn dagelijks onderweg en voeren verschillende toepassingen uit. Enkele van onze specialiteiten zijn:

Muur- en vloerdoorvoeringen

Of het nu gaat om het doorvoeren van leidingen of het creëren van openingen voor ventilatiesystemen, wij zorgen voor nauwkeurige doorvoeringen in muren en vloeren.

Rioolaansluitingen en hemelwaterafvoeren

Wij kunnen uw rioleringssysteem efficiënt en nauwkeurig aansluiten, inclusief het boren van benodigde openingen voor afvoerbuizen en hemelwaterafvoeren.

Sparingen voor palen of borden en grote sparing rondom uitboren

Of u nu palen of borden wilt plaatsen of grotere openingen nodig heeft voor specifieke projecten, onze experts kunnen dit snel en nauwkeurig voor u verzorgen.

Mechanische- en chemische verankeringen en betonbewerkingen

Wij zijn ervaren in het aanbrengen van mechanische- en chemische verankeringen in beton, evenals diverse betonbewerkingen zoals boucharderen/opruwen van vloeren en stortvlakken en betonslijpwerkzaamheden.

Asfalt boren

U zoekt een partij die ervaring heeft met het boren van gaten in asfalt. Bij Stelling hebben we de mogelijkheid om te boren in asfalt van 700 millimeter tot en met 950 millimeter voor self level putranden.

Met diameters variërend van 12 tot 1300 mm bieden wij diverse mogelijkheden voor zowel asfalt- als betonboringen. Om onze gespecialiseerde werkzaamheden op locatie uit te voeren, beschikken wij over moderne, compleet uitgeruste servicewagens met eigen water- en stroomvoorzieningen. Onze voertuigen zijn zelfs geschikt voor ruw terrein dankzij de 4×4-aandrijving, waardoor we vrijwel overal kunnen komen.

Stelling werkzaamheden in detail

Kies Stelling als u op zoek bent naar een partner in veilige, vakkundige en betrouwbare boringen en verankeringen voor al uw projecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing.

Enkele van onze veelgevraagde werkzaamheden zijn:

 

Wilt u meer weten over mogelijkheden betreft boorwerkzaamheden?

Ja, dat wil ik!
projecten / nieuws

Diverse projecten/nieuws

Partners

Waar wij voor werken