Betonsplijt/pers technieken

Geluidsarm
Trillingsarm
Grote diktes
Geluidsarm
Trillingsarm
Grote diktes

Geavanceerde betonsplijt- en perstechnieken

Stelling Boren Zagen Slopen is uw expert in het slopen en verwijderen van grote tot zeer grote betonelementen met behulp van geavanceerde betonsplijt- en perstechnieken. Deze methoden stellen ons in staat om efficiënt en nauwkeurig te werken, waardoor we optimale resultaten bereiken zonder omliggende constructies te beschadigen.

Hoe we werken: precisie en kracht

Onze werkwijze begint met het zorgvuldig boren van gaten van 110 of 200 mm met diamantkernboren langs de vooraf bepaalde slooplijn. Nadat de betonkernen zijn verwijderd, plaatsen we perscilinders in deze gaten. Deze cilinders worden bediend met een hogedrukpomp van 2000 bar, waardoor er een scheur van ongeveer 50 mm breed in het beton ontstaat. Deze techniek zorgt ervoor dat de wapeningsstaven die haaks op de scheur staan, vervormen en uiteindelijk breken. Dit proces is bijzonder geluids- en trillingsarm, waardoor het ideaal is voor omgevingen waar overlast beperkt moet blijven.

Wetenschappelijke benadering voor maximale efficiëntie

Voor het berekenen van de benodigde perskracht en het aantal cilinders gebruiken we een nauwkeurig ontwikkelde formule die rekening houdt met de treksterktes van de aanwezige wapening en het beton. Deze formule is het resultaat van jarenlange ervaring en stelt ons in staat om met grote precisie te werken.

Aanpassingen aan projecteisen

De grootte en het aantal delen waarin het betonelement wordt verdeeld, hangen af van de afvoermogelijkheden ter plaatse. Aspecten zoals vloer- en liftcapaciteit zijn cruciaal voor het bepalen van de afmetingen van de betondelen, vooral als deze via een lift naar een andere verdieping getransporteerd moeten worden.

Contact en informatie

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze betonsplijt- en perstechnieken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Stelling Boren Zagen Slopen zijn we klaar om u te adviseren en ondersteunen bij uw volgende sloopproject. Ontdek hoe onze technieken uw project kunnen optimaliseren en vereenvoudigen.

 

Wilt u meer weten over betonsplijt/pers technieken?

Ja, dat wil ik!
Partners

Waar wij voor werken