Voegovergangen verwijderen

Voegen inzagen
Voegen slopen
verankeringen onder BRL0509
Voegen inzagen
Voegen slopen
verankeringen onder BRL0509

Gespecialiseerde sloopdiensten voor voegovergangen

Stelling Boren Zagen Slopen beschikt over ruim 35 jaar ervaring in het professioneel slopen en verwijderen van versleten of oude voegovergangen in viaducten en bruggen. Onze expertise en geavanceerde technieken stellen ons in staat om elk type voegsysteem zorgvuldig en zonder schade aan het constructiebeton te verwijderen. Wij zijn gespecialiseerd in het minimaliseren van doorlooptijden en het maximaliseren van efficiëntie, zodat verkeersstromen zo snel mogelijk weer hervat kunnen worden.

Veilige en snelle verwijdering van voegsystemen

De sloop van voegovergangen is een delicate taak die nauwkeurigheid, specialistische kennis, en uitstekende samenwerking tussen alle betrokken partijen vereist. Stelling Boren Zagen Slopen heeft met vrijwel alle soorten voegsystemen uitgebreide ervaring opgedaan, wat ons in staat stelt om meerdere voegovergangen in één dag of nacht vakkundig te verwijderen.

Onze werkzaamheden:

Inzagen op precieze diepte en breedte: essentieel voor de correcte verwijdering en voorbereiding van de nieuwe voeg.

Afkorten van oude voegen: om het verwijderen te vereenvoudigen en de efficiëntie te verhogen.

Verwijdering van oude voeg- en constructief beton: voor het bereiken van de gewenste diepte voor de nieuwe voeg.

Boringen voor wapeningsstekken of draadstangen: nauwkeurig en vakkundig uitgevoerd om de structurele integriteit te verzekeren.

Verlijming van wapeningsstekken: met gebruik van hoogwaardige materialen en technieken.

Uitvoering van trekproeven: om de kwaliteit en veiligheid van onze werkzaamheden te garanderen.

Gecertificeerde en betrouwbare partner

Als door Kiwa BRL 0509 gecertificeerd bedrijf, biedt Stelling Boren Zagen Slopen niet alleen sloopdiensten maar ook het vakkundig aanbrengen van lijmankers in verhard beton. Onze certificeringen en ervaring garanderen dat elke klus met de hoogste standaarden in veiligheid en kwaliteit wordt uitgevoerd.

Voor betrouwbare en efficiënte verwijdering van voegovergangen, kies voor Stelling Boren Zagen Slopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, en laat ons helpen de levensduur van uw infrastructurele werken te verlengen.

 

Wilt u meer weten over het slopen van voegovergangen?

Ja, dat wil ik!
Partners

Waar wij voor werken