Beton vloer slopen

Betrouwbare snelle service en flexibele planning
Altijd eigen water- en stroomverzorging voorhanden
Sinds 1984
Betrouwbare snelle service en flexibele planning
Altijd eigen water- en stroomverzorging voorhanden
Sinds 1984

Experts in boren, zagen en beton-sloopwerken

Stelling Boren Zagen Slopen is een modern vooruitstrevend bedrijf en heeft al ruim 35 jaar ervaring met het uitvoeren van Betonboringen en Zagen in Asfalt en Beton, alsmede het uitvoeren van Beton-sloopwerken.

Met ruime ervaring, de meest moderne gereedschappen en een zeer flexibele planning staan wij voor u klaar voor het uitvoeren van alle voorkomende boor- en zaagwerkzaamheden, beton-sloopwerken en sloopwerken d.m.v. elektrische slooprobots. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio’s Noord-, Oost-, en Midden Nederland.

Ons uitgebreide aanbod omvat talloze boor- en zaagsystemen en de meest moderne slooptechnieken. Tevens beschikken wij over een eigen technische dienst en een moderne werkplaats waar onderhoudswerkzaamheden verricht worden.

Betrouwbaar, vakbekwaam, flexibel en een professionele aanpak zijn slechts enkele kenmerken van ons bedrijf. Door ervaring, deskundigheid en onze vertrouwde snelle service zijn wij al jaren een goede partner voor vele bedrijven.

De specialiteiten van Stelling Boren Zagen Slopen zijn onder andere boor- en zaagwerkzaamheden, slopen van voegovergangen, betonsloopwerken, hydraulisch beton splijten, beton vloer slopen, beton-opruwen/boucharderen, betonslijpen, ankerverlijmingen en het uitvoeren van sloopwerken d.m.v. elektrische slooprobots.

Wij hebben een team van goed opgeleide, correcte en zeer professionele medewerkers met modern en ruim uitgeruste serviceauto’s, die allemaal voorzien zijn van een eigen water- en stroomvoorziening, waardoor ze volledig selfsupporting zijn. Bij Stelling Boren Zagen Slopen bent u altijd verzekerd van deskundigheid, ontzorging en flexibele oplossingen voor al uw grote en kleine boor-, zaag- en sloopprojecten.

 

Voor een beton vloer slopen zijn wij regelmatig in Twente, Almelo, Hengelo, Zwolle, Enschede, Vroomshoop, Oldenzaal, Markelo, Deventer, Rijssen, Zutphen, Overijssel, Arnhem, Hardenberg, Coevorden, Emmen, Meppel, Steenwijk, Apeldoorn, Barneveld, Raalte, Vriezenveen, Ommen, Slagharen, Assen, Groningen, Heerenveen, Tubbergen, Denekamp, Harderwijk, Hasselt, Genemuiden, Dalfsen, Schoonebeek, Goor, Haaksbergen, Eibergen, Lochem, Neede, Amersfoort, Almere, Lelystad, Dronten, Swifterbant, Zeewolde, Arnhem, Ede, Friesland, Drenthe, Gelderland, Flevoland, Amsterdam, Utrecht.

 

Partners

Waar wij voor werken